'; Vil du dele utfordringen min? | SnowCHALLENGE
Jeg er 33 år og jobber som rådgiver for tech startups. På fritida er jeg glad i å bruke naturen. Vinteren brukes på snowboard og langrenn. Sommeren til seiling og fjellturer. Jeg er glad i vinteren og håper den kan bestå slik vi kjenner den!
Min utfordring
Jeg skal prøve å unngå kjøtt i 30 dager

Når jeg fikk sms fra cChallenge i dag om å ta utfordringen til nye høyder tenkte jeg på mange ulike ting jeg kunne gjøre. Jeg gjør en del småting for klima fra før utenom min utfordring om å unngå kjøtt. Plukker opp søppel på gata, resirkulerer, kjøper det jeg kan finne brukt, kjører elbil – hva kan jeg gjøre som svir litt og er gjennomførbart? Så tenkte jeg på at jeg ikke har vært så flink jeg kunne vært til å motivere andre til å gjøre småting. Derfor utfordrer jeg deg til å bli med de siste 9 dagene av min utfordring. Du trenger ikke å velge det samme som meg, å unngå kjøtt. Kanskje du kan bli bedre på å resirkulere? Droppe bilen til småturer? Unngå plasemballasje? Ikke kjøpe deg noe nytt? Eller noe annet smart? Bli med, det er faktisk ganske moro! Fortell meg gjerne om du blir med og hva du velger – kommenter :)