'; Takk for snøen! | SnowCHALLENGE
Jeg er 33 år og jobber som rådgiver for tech startups. På fritida er jeg glad i å bruke naturen. Vinteren brukes på snowboard og langrenn. Sommeren til seiling og fjellturer. Jeg er glad i vinteren og håper den kan bestå slik vi kjenner den!
Min utfordring
Jeg skal prøve å unngå kjøtt i 30 dager

Det er digg å kunne ta noen måketak med spaden fordi det har falt snø! Jeg bekymrer meg for at vinteren er mer ustabile. Det er frustrerende å vite at klimaendringer først og fremst er menneskeskapt. Hvor raskt må vi handle for å bedre resultatet for oss og alle andre levende skapninger på jorda? Jeg velger allikevel å være optimist. I jobben jeg har møter jeg hele tiden mennesker som lager løsninger som reduserer utslipp i fht eksisterende løsninger. Jeg har troen på at vi finner teknologiske løsninger som vil føre til positive resultater. Bevissthet rundt utfordringen vi står ovenfor gir muligheter. Er det en ting som kjennetegner menneske er det å handle i krisesituasjoner. Vi må ha tro på at alle små handlinger betyr noe. Dermed kan vi alle bidra bitte litt.