'; Spiste kjøtt i Østerrike | SnowCHALLENGE
Jeg er 23 år og studerer medier og kommunikasjon ved OsloMet. Skientusiast. Innenfor skikjøring er det park og topptur som appellerer mest til meg. Har et ønske om å ha mange snøfulle vintre fremover.
Min utfordring
Prøve å alltid ha med meg matpakke og spise vegetarisk i denne perioden.

Etter å ha vært i Østerrike i nesten en uke med mye bra skikjøring og flotte naturopplevelser, sitter jeg nå hjemme i Oslo. Turen til Østerrike bød på mange utfordringer og det var ikke så lett å holde utfordringen jeg har valgt.

 

Problemet var at jeg reiste på tur som var organisert via Völkl, Dalbello og Marker. Noe som gjorde at de hadde planlagt alt på forhånd og vi som var der som journalister bare fulgte etter. Middager fikk vi servert på hotellet og til hovedrett hadde de ikke noe annet enn kjøtt å velge i. Noe som resulterte i at jeg spiste enten fisk eller kjøtt. Tanken slo meg at jeg kan bare spise tilbehør, men som regel var det nesten ikke tilbehør ved siden av hovedretten. Etter lange dager ute i fjellet på jakt etter fine sider å kjøre ned, måtte jeg få i meg mest mulig mat. Etter min mening var det alltid lite mat å få, selv om vi fikk 4-5 retter.

 

Til frokost skal jeg ærlig innrømme at det fristet helt ekstremt å ta bacon. Selv om det var svært fristende klarte jeg å holde meg til brødskiver med ost eller korn. Bacon er kanskje noe av det jeg har savnet mest under denne utfordringen når det kommer til savn av kjøttprodukter.

 

Denne uken har jeg alltid hatt med meg god matpakke på tur og hotellene vi bodde på tilbød oss å lage med oss matpakker til turene. Siden vi gikk på toppturer og var for det meste ute hele dagen var det kjekt å ha en god matpakke. Dette gjorde at jeg holdt ut hele dagen og kroppen hadde energi å gi i motbakkene.

 

 

View this post on Instagram

 

Snøen i Østerrike er👌🏼👌🏼👌🏼

A post shared by ESPEN THOMASSEN (@eppern.bt) on