'; Snow -cChallenge Accepted Kitzbuhl | SnowCHALLENGE
Jippi! Vært klar for SNOW CHALLENGE i mange år. Er født med ski på beina. Født til å bry meg om klima. Fra Molde. Konkurransekjører fra 80tallet. Skitrener i Oslo i -90. Fokus på klima og miljø de siste 20 år. Vil jeg lykkes med en 360 i mars?
Min utfordring
Vise livsglede i og med SNØ. Klimamirakler i fart! Inspirere! Skrive hver dag.

Nå er 31 dager gått og vi er 2 dager inn i april.  Denne perioden med litt mer systematisk og strukturert fokus på snø og klimaendringer har gjort meg litt modigere.

Jeg har utfordret. Jeg har kommunisert tydeligere. Jeg kom ikke helt i mål med alle “løp” jeg hadde lagt opp til, men en del kom i mål.

Jeg avsluttet den siste dagen på skisteder Bjorli, som ble kåret til Europas sikreste snøsted i 2016. 

Snowiest in Europe. I år tapte Bjorli med varmerekord i Oppland i februar på 13 pluss . Les om det varmerekord på Bjorli i lokalavisa Vigga. Varmest i Norge etter Bergen. Er det virkelig mulig? 

Jeg hadde en knallfin dag.  Det var minus 7 om natta, og nysnø og pudder.  Ikke røde og blå porter på meg. For redd for hekt og for redd for skader.  Må spare korsbånd og knær. Må trene mer styrke for å våge meg på leddstaur. Sjekk forholdene på Norges beste skiresort for kids, beginners & Danes. Dette er et sted å øve seg på pudder og off-pist.

Jeg hadde håpet på å kunne besøke Oslo nå i mars. Hilse på de andre i #cchallengeaccepted #cchallenge_global – SNOW CHALLENGE. Ta toget opp og ned, og bruke reisen til nye vyer og nye utsikter.

Men akk! Ble ikke til det. Jeg hadde virkelig sett frem til å fått møtt litt folk i Oslo. Kunne tenkt meg å ha vært i Alpene.  En uke med pudder og 1000vis av skimter. 

 Videohilsen fra Philippe Greier  i Kitzbuhl gjør at jeg har fått sent SNOW CHALLENGE ut i den store verden. Ned Steilhang i Kitzbuhl, der de tøffeste hopper og verdens råeste utforløype – dit, i den fart, ønsker jeg at klimaendringene kan sveve. Respekt, mot og målbevissthet. Dit må vi nå i svevet – vis vei dere som tørr å lede i nedoverbakke med overbevisende trygghet.

På godt norsk LEADERSHIP IN THE FALL-LINE, det er dit vi må – med letthetens svinger og tyngdekraftens retning – rett på mål.

 Tiden går – nå må vi kjøre fort, fortere, fortest!
Takk for meg. Klar for neste utfordring!