'; Snø, vind og refleksjoner | SnowCHALLENGE
Jeg er 33 år og jobber som rådgiver for tech startups. På fritida er jeg glad i å bruke naturen. Vinteren brukes på snowboard og langrenn. Sommeren til seiling og fjellturer. Jeg er glad i vinteren og håper den kan bestå slik vi kjenner den!
Min utfordring
Jeg skal prøve å unngå kjøtt i 30 dager

I helga var jeg på fjelltur. Det var magisk å komme opp i vinterlandskapet. Der jeg bor smelter snøen og våren er rett rundt hjørnet. Det blåste og snødde ganske så kraftig. Jeg setter stor pris på naturkreftene. Det kan være godt å kjenne vinden piske i fjeset når en er ute på tur. Noe inni meg kjenner sterkere på at det er liv. Ekstremvær vil i større grad være en del av værbilde. På Svalbard blir det varmere og varmere, som andre islagte områder. Isen smelter og det går raskt. Det er tøft å skulle reflektere over konsekvensene for dyrelivet og det naturlige mangfoldet. Kan vi reversere noe av de menneskeskapte klimaendringene? Det er nok enkelte ting vi må tilpasse oss i det nye klima. Det betyr ikke at vi ikke må finne gode løsninger for å redusere utslipp og legge igjen en godmiljøarv. Ungdommen har engasjert seg denne uka, fy flate som de leverer! Jeg støtter ungdommen. At det overhodet skal være behov for at voksne folk må parreres med sine utsagn ved et ungdomsengasjement er flaut. Dette skal heies på! Jeg kunne ønske jeg hadde det samme motet som mange av de yngre har. Fikk hvertfall to stk med meg på resten av challengen, det er jo gøy! Tror fortsatt på at små drypp er viktig og at holdningsendring bidrar til endring i større sammenhenger. Forbrukere har makt til å påvirke.