'; Oppsummering | SnowCHALLENGE
Jeg er en 23 år gammel skikjører som jobber i Oslo Vinterpark som shaper. Jobben min går ut på å bygge og vedlikeholde terrengparken. Og du finner meg stort sett i anlegget hver dag!
Min utfordring
Jeg ønsker å utfordre meg selv til å kildesortere alt avfall de neste 30 dagene!

Nå har det gått 4 dager siden vi avsluttet Snowchallengen og ganske mye har skjedd sånn sett. Jeg dro ganske spontant til Kvitfjell over helgen og sånn som i Lillehammer har de ikke tilrettelagt et system for å kildesortere, så sånn sett var jo det ganske kjipt. Kjente nesten på at jeg fikk litt dårlig samvittighet, men jeg passet hvertfall på å prøve å pante flasker, samtidig som jeg fortsatt ungikk unødvendig avfall der det lot seg gjøre.

Sett bort i fra de to helgene jeg var ute på tur, syntes jeg stort sett utfordringen lot seg gjøre uten for mye trøbbel. Jeg merker at jeg er blitt mye bedre til å kildesortere hjemme, og kommer nok til å ta med meg det videre. På en annen side tviler jeg på at jeg kommer til å fortsette å ta med meg søppel hjem så lenge det er en søppelkasse tilgjengelig.

Men den største forskjellen jeg merker ved meg selv er at jeg er mye mer bevisst over mine egne handlinger, samtidig som jeg tenker litt større enn før. Så får vi eventuelt se hva det leder til!