'; Nye retter | SnowCHALLENGE
Jeg er 33 år og jobber som rådgiver for tech startups. På fritida er jeg glad i å bruke naturen. Vinteren brukes på snowboard og langrenn. Sommeren til seiling og fjellturer. Jeg er glad i vinteren og håper den kan bestå slik vi kjenner den!
Min utfordring
Jeg skal prøve å unngå kjøtt i 30 dager

På butikken i går tok jeg meg litt tid og kikka etter hva jeg kunne ha til middag. Jeg fant noen ting jeg aldri har lagt merke til før. I kurven havna rødbetburger og “oumph” – en kjøttfri ingridiens som skal se ut som, oppføre seg som og mer eller mindre smake kjøtt. Jeg har sikkert ikke lagt merke til det før forid jeg bare går og plukker opp ting som jeg er vant til å bruke. Nå er ikke jeg en gourmetkokk, så sjelden jeg går i butikken for å finne inspirasjon. Denne gangen var det en bevisst runde for å se om jeg kunne finne noe lurt til mine 15 minutters kokkeleringer. Rødbetburgeren kom på bordet i dag, og halvveis inn reflekterte jeg voer at jeg ikke spiste kjøtt. Den smakte digg! Ingen grunn til å skulle erstatte den med kjøtt igjen etter min mening. Det er jo ekstra ålreit når en ikke føler at det er noe man “ofrer” for å bidra litt til miljøet. Det eneste det krever er viljen til å prøve et alternativ og se om det gir en smaksopplevelse som er god. Det gjorde det altså for meg, rødbetburger – ny favoritt!