'; Når det begynner å bli naturlig | SnowCHALLENGE
Snowboardkjører som gjerne vil ha snø i fremtiden også!
Min utfordring
Jeg skal prøve å plukke litt søppel hver dag!

De siste dagene har jeg ikke tenkt så mye på at jeg må huske å plukke søppel. Men jeg har derimot oppdaget at det begynner å bli mer og mer naturlig for meg å gjøre det! 

Enten jeg finner noe når jeg er i bakken, eller det er en kvittering som ligger slengt utenfor en butikk, så går det nå nesten en automatikk i at jeg plukker det opp. Selvsagt ikke alt jeg ser, det ville blitt travelt inne i byen, men i bakken er det lettere. Med unntak av de der ekle sneipene og snusposene som farger store snøflekker brune da. 

Jeg har også sett at det av og til blir lagt merke til at jeg gjør det. Dette er kjempebra! Ikke for at folk skal tenke at jeg er flink som gjør det, men fordi hver gang noen ser det vil det kunne være med å skape ringvirkninger gjennom at kanskje andre blir inspirert til å gjøre det samme. 

Men jeg skal innrømme at det har vært et par dager der jeg har sittet med nesa begravd i bacheloroppgave, og nesten ikke vært ute av døra. Da har det blitt lite søppel, men tror jeg har fått tatt noe de fleste dagene. 

Snart i mål med challengen, men man er jo aldri i mål…