'; Klimaetaten: “De endrer vaner av kjærlighet til snøen” | SnowCHALLENGE
cCHANGE is a research-based company working with transformations to sustainability. We burn for a more equitable and sustainable future and showing people the roll we all can play in making this happen.
Min utfordring
To engage and motivate the participants in SnowCHALLENGE

Klimaetaten har skrevet en artikkel om SnowCHALLENGE. To av våre deltakere, Dina og Jens Erik, forteller om sine utfordringer og hvordan disse har endret deres syn på vaner og endring.

 

Jeg merker at holdningene mine er i ferd med å endre seg. At jeg tok denne utfordringen, har gjort meg mer bevisst. Vi begynte til og med å diskutere klima og miljø i vennegjengen her en dag, og akkurat det er ikke typisk oss, forteller Jens Erik.

 

Dina har blitt bevisst på hvor lett det er å gjøre den lille endringen. Å bøye seg ned og plukke opp noe.

 

– Jeg har veldig tro på det får betydning om alle gjør litt. Vi trenger ikke være perfekte, men gjøre ting litt bedre. Det hjelper!

 

Du kan lese hele artikkelen her.