'; Famile middag og flyplass mat | SnowCHALLENGE
Jeg er 23 år og studerer medier og kommunikasjon ved OsloMet. Skientusiast. Innenfor skikjøring er det park og topptur som appellerer mest til meg. Har et ønske om å ha mange snøfulle vintre fremover.
Min utfordring
Prøve å alltid ha med meg matpakke og spise vegetarisk i denne perioden.

I går var jeg og Sindre fra snow challenge på topptur i nærområdet. Siden det var meldt mye nedbør søndag håpet vi på at dette skulle komme som snø og bestemte oss for å sjekke ut Maridalsalpene. Jeg har bare vært der om sommeren og lest om muligheten til skikjøring. Derfor var det artig å endelig teste ut topptur i Oslo.

Det var vått og flott i skogen, og vi trasket i 4-5 timer oppe i skogen på jakt etter morsomme sider. Snøen var veldig vått når vi begynte å kjøre nedover og farten ble dårlig. Det ble tungt å komme seg tilbake til bilen, siden vi kom inn i et kronglete terreng og snøen hjalp ikke til.

Etter turen dro jeg til Ski på familiemiddag. Det ble en lang dag ute og ikke så mye mat. Derfor så jeg fram til min mors mat, som er den beste. Av alt ting hadde hun laget pinnekjøtt til middag. Jeg var skrubbsulten å valgte og spise kjøtt. Det er ikke krise, men føles litt surt å ha spist pinnekjøtt på dag 17.

Som det sto i veiledningen her om dagen, så er familie et system. Dette systemet har ikke fått helt med seg at jeg har lagt om i 30 dager. Mamma pleier alltid å lage ekstra mat til min svigerinne da hun er vegetarianer. Det blir spennende å se om mamma lager noe annet om jeg kommer på middag før utfordringen er ferdig.

I det jeg skriver dette innlegget sitter jeg å venter på at jeg skal bli plukket opp i Munchen og kjørt til Zillertal. Her skal jeg tilbringe mine neste dager frem til lørdag. Siden jeg har hatt praksis i FriFlyt de siste ukene, fikk jeg tilbud om å bli med på en ”bransjetur” å teste ut noe utstyr fra et par merkevarer.

Flyet mitt landet tidligere enn flere av de andre som også skal på samme tur og derfor litt dødtid på flyplassen. Timene har gått siden jeg spiste frokost og tanken på mat var fristende. Det er første gang jeg opplever å være vegetarianer i utlandet og på en flyplass. Selvfølgelig møter øynene mine mat som inneholder kjøtt. Det er mye som frister i øyeblikket man er sulten og hodet forteller deg at du har lyst på mat med kjøtt. Ettersom jeg spiste litt pinnekjøtt i går vil jeg hvert fall ikke ”faile” to dager på rad. Heldigvis hadde Munchen flyplass en restaurant med falafel. Om noen tilfeldigvis er forbi så var den helt grei og billig.

Denne uken er jeg spendt på hva jeg får å spise og tror det kan by på utfordringer. Dette fordi jeg er en del av en reise og alt av middager får vi servert etter vi kommer hjem fra tur. Håper på at det er flere forskjellige valgmuligheter, så det blir enkelt å kunne spise vegetar.

Jeg kommer hvert fall til å ha med matpakke på turene, så jeg orker å gjennomføre:)